Cara Buat Laporan Kes Disiplin Di Ssdm

Cara Buat Laporan Kes Disiplin Di Ssdm

Cara Buat Laporan Kes Disiplin Di Ssdm

Cara buat laporan kes disiplin di ssdm. qstaff2 april 16, 2019. hargai kami, share pada rakan anda: ssdm merupakan sistem yang telah lama diperkenalkan di sekolah. namun demikian ssdm terus dikemaskini dan ditambah baik dengan fungsi fungsi baru yang lebih baik daripada sebelumnya. Tutorial bagaimana tambah kes buat laporan ke ssdm. Oleh yang demikian kami ada menyediakan video tutorial bagaimana untuk menggunakan sistem ssdm ini untuk tujuan membuat laporan kes salah laku disiplin pelajar. masalah disiplin pelajar di sekolah akan dapat diatasi oleh guru dengan cara merujuk kepada guru kaunseling yang berperanan sebagai pembimbing yang mampu mendekatkan diri dengan cara. Cara buat laporan kes disiplin di ssdm. cara buat laporan kes disiplin di ssdm. qstaff2 april 16 2019. hargai kami share pada rakan anda. oleh yang demikian kami ada menyediakan video tutorial bagaimana untuk menggunakan sistem ssdm ini untuk tujuan membuat laporan kes salah laku disiplin pelajar. contoh laporan kajian kes tingkah laku. contoh. [laporan disiplin murid] adalah untuk melihat laporan lengkap murid ini. 6. merekod kesalahan murid. 1. klik menu [tambah kes] 2. pilih kategori kes 3. pilih perincian kes 4. pilih masa 5. pilih tempat kejadian 6. pilih punca salah laku 7. taip keterangan kes : masukkan butiran kes yang lengkap seperti bahan bukti dan saksi 8. pilih nama guru.

Panduan Disiplin Sekolah Unit Disiplin Smk Bukit Garam 90200 Kinabatangan Sabah

Panduan Disiplin Sekolah Unit Disiplin Smk Bukit Garam 90200 Kinabatangan Sabah

Parcel e, 62604 putrajaya. 03 88849339 & 03 88849451. [email protected] penafian – bahan yang admin kongsikan dihalaman ini sekadar tutorial dan rujukan artikel berkaitan dengan “ssdm – cara guna modul pengurusan murid kpm online” sahaja. portalamalaysia tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana mana company yang berkaitan. Cara buat laporan kes disiplin di ssdm. pelajar pelajar ini datang daripada. pengambilan pelajar perempuan hanya dibuka pada tahun 1959 setelah pihak sekolah menerima rayuan dari masyarakat setempatberbagai. 16 norhayati bt zakaria 52 43 nor azam bt mohd yusoff 7. 3.1.6 – menu pengesahan (sek tiada kes) 18 1 bahagian pengurusan maklumat, kementerian pelajaran malaysia sistem salahlaku disiplin murid berasaskan web 1.0 pengenalan sistem salahlaku disiplin murid (ssdm) berasaskan web bertujuan untuk merekod maklumat salahlaku disiplin murid di seluruh malaysia dengan capaian yang mudah dan berkesan.

Senarai Salah Laku Disiplin Murid Borang Rekod Kesalahan Disiplin Murid Sk Bur Sekolah

Senarai Salah Laku Disiplin Murid Borang Rekod Kesalahan Disiplin Murid Sk Bur Sekolah

Borang Salah Laku Disiplin Murid Rekod Disiplin Murid Maklumat Borang Ini Di Isi Berdasarkan

Borang Salah Laku Disiplin Murid Rekod Disiplin Murid Maklumat Borang Ini Di Isi Berdasarkan

Cara Buat Laporan Kesalahan Disiplin Di Ssdm

tutorial bagaimana tambah kes buat laporan ke ssdm. bulanmarikh berkongsi pengalaman menjadi cikgu siri ke 2 mengenai cara penggunaan ssdm semoga tutorial ini khas buat guru guru yang akan mengisi amalan baik di dalam ssdm. saya berharap perkongsian ini dapat membantu guru taklimat penggunaan aplikasi ssdm merupakan program anjuran unit hem sk sungai karang, kuantan, pahang. cara memadam kesalahan salah laku murid. siri 6 menerangkan cara ketua guru disiplin (kgd) mengemaskini maklumat terkini 3 8 tentang bagaimana memproses siri kali ini menerangkan cara tindakan ketua guru disiplin (kgd) memproses aduan tentang salahlaku disiplin menggunakan bulanmarikh berkongsi pengalaman menjadi cikgu video ini merupakan siri 1 tutorial yg menerangkan cara merekod muatturun keterangan lanjut manual pengisian siri ke 4 ini menerangkan pengenalan pengguna ssdm bagi capaian ketua guru disiplin (kgd) di setiap sekolah khususnya di ini merupakan sistem yang digunakan oleh kementerian pendidikan malaysia untuk membantu guru guru memantau tahap unit disiplin & pengawas.

Related image with cara buat laporan kes disiplin di ssdm

Related image with cara buat laporan kes disiplin di ssdm